درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد؛ هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان تلاش‌های نافرجام منصوریان برای رسیدن به نیمکت استقلال نقش چراغپور و شکوری در کادرفنی استقلال مشخص شد حضور خسرو حیدری در استقلال منتفی شد مجتبی جباری: چیزی جز قهرمانی در جام حذفی نمی‌خواهیم بوژوویچ: باشگاه استقلال باید همه دستمزدم را پرداخت کند رکوردشکنی بی‌سابقه باشگاه استقلال در تغییر سرمربی | آینده مبهم جباری وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم
سرخط خبرها

جامعه ملی بسکتبال خواستار ملاقات با وزیر ورزش|ابوالحسنی:نباید بسکتبال را به حال خود رها کنند

  • کد خبر: ۸۳۵۶۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷
جامعه ملی بسکتبال خواستار ملاقات با وزیر ورزش|ابوالحسنی:نباید بسکتبال را به حال خود رها کنند
مربی بین المللی بسکتبال از وزیر ورزش می خواهد به بسکتبال ورود کند وگرنه این رشته به سمت نابودی خواهد رفت.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، وحید ابوالحسنی مربی بین المللی بسکتبال با بیش از چهار دهه حضور در عرصه سازندگی و معرفی بیش از بیست قهرمان به تیم‌های ملی، در زمره یکی از پیشکسوتان و مدرسان بنام بسکتبال کشور است.
 ابوالحسنی در پی جریانات اخیر بسکتبال که ریشه در مدیریت ناکارآمد فعلی بسکتبال دارد به همراه تنی چند از پیشکسوتان جامعه ملی بسکتبال به دنبال ملاقات با وزیر ورزش و جوانان هستند.
ابوالحسنی در این باره گفت: از دکتر حمید سجادی انتظار ورود به مقوله بسکتبال را داشته و از او می‌خواهیم بسکتبال را به امان خود رها نکند و به اوضاع بد و نامتعارف آن رسیدگی کنند.
او در ادامه گفت: انتطارمان از دکتر سجادی که از جنس خودمان است، معاضدت و مساعدت به پیشکسوتان و استخوان خرد کرده‌های بسکتبال است و می‌خواهیم در ملاقات حضوری درباره مشکلات بسکتبال با ایشان گفتگو کنیم تا شاید راه چاره‌ای بیابند. بسکتبال در برهه حساسی قرار دارد و باید به فکر آینده این رشته بود وگرنه به سمت نابودی خواهد رفت.
ابوالحسنی در پایان گفت: بسکتبال نیاز به سازندگی دارد، اما متاسفانه در این سال‌های اخیر کسی به فکر سازندگی نبوده و فقط از کاشته‌های گذشته برداشت کرده اند و حالا بسکتبال خالی شده و نیاز به دلسوزانی دارد که آن را دوباره زنده کنند. برای همین هم کار رئیس آینده بسکتبال بسیار دشوار خواهد بود البته اگر بخواهند کار کنند و بسازند وگرنه که مثل دوره قبل بدون برنامه روز‌ها را خواهند گذراند و بسکتبال را ویران‌تر خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->